... gör mig lite galen. Så mycket tid att spendera och så långa dagar när man är ensam hemma, så tomt utan ishall och ishallsmänniskor och så fullt av längtan till fysträningsstarten på måndag. Så mycker pepp. 
 
Men- oj vad mycket man kan hinna på lediga dagar och oj så kul att hinna med lite annan sorts träning. De lediga dagarna har hittills bjudit på en löptur, ett skivstång/steppass, en gymtimme och ett steppass till. Och planerna säger ytterligare 2 löprundor, några cykelmil, lite gymhäng och mera stepp. Och Valborgsfirande såklart. I år med favorittjejer, inflyttningsförfest och en natt på stan.! 
 
En annan sak som får ytterligare plats såhär under lediga dagar är promenader. Långa, härliga, ljusa och energikickande promenader i skog, natur och kvarter i krokarna. Vanliga dagar brukar jag traska någonstans mellan 2 och 8 kilometer på min vanliga väg beroende på hur många ishallsrundor dagen bjuder på men nu passar jag på att gå längre rundor i mysigare miljö och verkligen njuta av våren som dyker upp mer och mer för varenda dag som går. Helt underbart!